Mannen opgepakt met 9.000 stuks illegaal vuurwerk in auto: Nitraatbommen en Romeinse kaarsen
Foto: Politie

Mannen opgepakt met 9.000 stuks illegaal vuurwerk in auto: Nitraatbommen en Romeinse kaarsen

  112 Meldingen

ZEVENBERGSCHEN HOEK – De politie heeft maandagochtend rond 04.00 uur twee mannen van 20 en 22 uit Rotterdam aangehouden, omdat zij vier dozen met illegaal vuurwerk in hun auto hadden liggen. De twee vielen op, omdat zij met 168 kilometer per uur voorbij scheurden op de A16 nabij Zevenbergschen Hoek.


Agenten besloten om de automobilist te controleren. Op het moment van aanspreken zagen de agenten in de auto een doos met vuurwerk liggen. De doos bleek verboden vuurwerk te bevatten. Uit onderzoek bleek dat er nog vier dozen zwaar, illegaal vuurwerk in de auto lagen. De twee hadden 8.950 stuks illegaal vuurwerk bij. Het betroffen onder meer Romeinse kaarsen en nitraten. Een gespecialiseerd bedrijf gaat het knalwerk vernietigen. De bestuurder kreeg alvast een proces-verbaal mee voor de snelheidsovertreding. De politie hoort de twee nog over het illegaal vuurwerk. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>