Foto: Politie.nl

Man (33) onder invloed van drugs aangehouden voor rijden zonder rijbewijs op A16

  112 Meldingen

ZEVENBERGSCHEN HOEK - De politie heeft in de vroege ochtend van zaterdag 10 april een 33-jarige man uit Vlaardingen aangehouden op de Lapdijk. De man reed zonder geldig rijbewijs en mogelijk onder invloed van drugs over de A16. 


Rond 05.30 uur hebben agenten de man aan de kant gezet omdat hte vermoeden bestond dat hij aan het rijden was zonder rijbewijs. Dat bleek inderdaad het geval. Daarnaast kwam er uit de auto een penetrante henneplucht, waarop de agenten vroegen of de man drugs bij zich had. De man overhandigde vervolgens een blokje hasj. 

Er werd bij een speekseltest afgenomen bij de man uit Vlaardingen. Die test wees uit dat hij mogelijk onder invloed van THC achter het stuur zat. Daarop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar weigerde de man echter mee te werken aan een bloedproef. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. 


 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>