Uurtje Actief in 2018

Door: Janny Mathijssen algemeen

ZEVENBERGEN - Uurtje Actief heeft goede voornemens. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden om bij ons te komen bewegen. Bewegen met gelijkgestemden en op ieders eigen niveau. We hebben drie groepen en als u lid wordt van onze club bent u overal van harte welkom.

Scootmobielers
Met deze nieuwe groep wordt gestart op maandagmiddag 8 januari. Om 14.00 uur gaan we, aangepast aan de weersomstandigheden, met elkaar een toer door Zevenbergen rijden. Het is opletten geblazen want we maken er een verrassend geheel van. Bij terugkomst drinken we gezellig een kop koffie/thee in het clubhuis. Dat wordt u deze eerste keer aangeboden door het bestuur van Uurtje Actief. Daar praten we met elkaar ook over uw wensen. Startpunt is het clubhuis van de honkbalvereniging, naast het Seoltoveld.

Wandelen
Onze wandelgroep staat al te trappelen van enthousiasme. Zelfs in de kerstvakantie hebben we gezellig met elkaar een uurtje gewandeld. Op maandagavond 8 januari om 19.00 uur starten we bij het gemeentehuis voor een uurtje frisse lucht. We lopen met een fluoriserend hesje voor de veiligheid en passen onze snelheid aan aan de deelnemers.

Training
En natuurlijk gaan we ook de eerste weken van dit nieuwe jaar trainen met onze leden die maar beperkt belastbaar zijn. Dat doen we in de kleine zaal van De Borgh, elke woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Daarna praten we nog een halfuurtje na onder het genot van een lekker kopje koffie/thee. Wilt u bewegen maar kunt u niet meedoen met de reguliere sportverenigingen dan bent u bij ons wel aan het juiste adres. Iedereen is van harte welkom om het eens te proberen!

Informatie
Meer informatie kunt u krijgen door een emailtje te sturen naar uurtjeactief@gmail.com of even te bellen naar Hetty Boeters op 0624095240. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief