SCZ brengt u weer De Bult

Door: Janny Mathijssen algemeen

ZEVENBERGEN - Vanaf zaterdag 6 januari gaan de leden van Stichting Carnaval Zevenbergen huis aan huis de Bult rondbrengen. Ze zullen in deze week ook bij u aanbellen en met enige trots aan u die kleurrijke carnavalskrant “de Bult” presenteren. Ook dit jaar is er weer en speciaal kinderbultje om de kinderen van ut Zeuvebultelaand te voorzien van informatie over het leukste feest van het jaar.

'Tis passe-n-en meete'
De Bult staat, net als andere jaren, weer vol met allerlei wetenswaardigheden over carnaval in ut Zeuvebultelaand. Om de kosten van dit gratis boekwerk voor carnaval te kunnen dekken vragen wij u om vrijblijvend loten of een embleem te kopen. De loten kosten slechts 1 euro per stuk, en het prachtige nieuwe embleem kan voor 3 euro in uw bezit zijn.
De populaire emblemen van SCZ worden tijdens deze verkoopdagen toegevoegd aan de verzameling van vorige jaren. Zonder dit kleurrijke embleem van 2018 loop je tijdens de carnavalsdagen toch maar kaal rond.
Uiteraard kunt u de mensen van Stichting Carnaval Zevenbergen ook aanschieten voor een mooie motto sjaal of een carnavalsvlag. Wij bezorgen deze dan netjes bij u aan huis.
Voor meer informatie kunt u een bericht sturen naar info@carnavalzevenbergen.nl. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief