Programma KV Focus Korfbal

Door: Janny Mathijssen algemeen

ZEVENBERGEN - Het nieuwe jaar is begonnen en nu gaan we ook weer sporten. Dit om de overtollige kilootjes er weer af te halen, maar ook omdat de competitie weer gaat beginnen.

Maar eerst is er bij KV Focus op vrijdag 5 januari een nieuwjaarsreceptie. Vanaf 19.00u zijn de leden, ouders van leden en mensen die KV Focus een warm hart toedragen van harte welkom. Dit zal zijn in ons clubhuis gelegen aan de Olympiade in Etten-Leur.

Programma
Zaterdag 6 januari

Kangoeroeklup van 09.30-10.30u in het Turfschip Etten-Leur
De Kangoeroe Klup is een beweegvorm voor de allerkleinsten. Kinderen maken op een leuke en ongedwongen manier kennis met de korfbalvereniging, maar bovenal leren ze bewegen en samenspelen. Speciaal bedoeld voor jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar.
Focus E1-OJC 98 E2 av.09.30u Turfschip Etten-Leur
DSO(K) D3-Focus D1 av.10.00u
Focus B2-Springfield B1 av.10.25u Turfschip Etten-Leur
Good Luck B1-Focus B1 av.10.30u
Focus C1-Terda C1 av.11.25u Turfschip Etten-Leur
Seolto A1-Focus A1 av.11.30u
Focus 1-ACKC5 av.14.20u De Borgh Zevenbergen
Luctor 3-Focus 2 av.16.50u

Regiovereniging
Zoals u kunt lezen speelt KV Focus in de zaal op 2 locaties. De jeugd traint en speelt in het Turfschip te Etten-Leur en onze senioren trainen en spelen in de Borgh in Zevenbergen. Als u eens een keer naar een wedstrijd of training wilt komen kijken dan kan dat natuurlijk. Onze senioren trainen op maandag en woensdagavond en de jeugd op dinsdag en donderdagavond. Ga gerust eens kijken.
KV Focus is een regiovereniging die is ontstaan samenvloeiing van korfbalvereniging ELKV die uit Etten-Leur komt en korfbalvereniging Zevenbergen uit die plaats. ELKV had een gebrek aan seniorleden en Zevenbergen aan jeugdleden. Na een jaar als ELKV/Zevenbergen de sportieve samenwerking te hebben gehad zijn ze in 2017 samen gegaan als nieuwe vereniging KV Focus. Onze buiten locatie in Etten-Leur is gelegen aan de Olympiade. Hier hebben we 2 kunstgras velden en een eigen onderkomen We mogen wel zeggen dat het redelijk goed gaat. De sfeer is er zeker en de prestaties worden steeds beter. In het nieuwe jaar heeft iedereen natuurlijk goede voornemens. Mocht u nou het voornemen hebben om te gaan sporten dan bent u van harte welkom bij KV Focus. Men kan al vanaf 3 jaar bij de kangoeroeklup en er is verder geen leeftijds grens. Er is voor elke leeftijdsgroep wat te vinden. Voor meer informatie over korfbal bij KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl - ook hebben we een eigen facebook pagina. Daar staat ook het een en ander op. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief