De Mannen van de Straat zorgden voor veel sfeer. FOTO TIES STEEHOUWER
De Mannen van de Straat zorgden voor veel sfeer. FOTO TIES STEEHOUWER

Graanpop Fijnaart trekt bijna 1.500 bezoekers

Door: Amber Kuijs Cultuur

FIJNAART - Wouter van Andel van de organisatie van Graanpop in Fijnaart was aan het eind van zondagmiddag best te spreken over het aantal bezoekers van het evenement achter de Graanbeurs. "We hadden zaterdag bijna zeshonderd bezoekers en zoals het er nu uit ziet worden dat er deze dag veel meer."

Zoals altijd bij een dergelijk evenement zitten er dingen mee en tegen. Mee zat zondag het stralende weer en tegen zat het afzeggen van Snollebollekes wegens ziekte. Gelukkig zorgde Het Feestteam en Jan Soldaat voor prima vervanging zodat de bezoekers niet teleurgesteld naar huis moesten en lekker uit hun bol konden gaan.

Uit hun bol gingen ook de kinderen en hun ouders. Het grote terrein achter de Graanbeurs was speciaal voor hen ingericht met een grote zandbak, een schminkhoek en zelfs een flink trapveld. Op de gezellige muziek van De Mannen van de Straat hadden ze het prima naar hun zin.

Het was voor de tweede maal dat het festival werd georganiseerd door de mensen van de KPJ, de Graanbeurs zelf en Melvin Zagers van Starlight Licht en Geluid.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief