Winnaar drakenbootrace doneert prijs aan KiKa

ZEVENBERGEN - KiKa heeft een bedrag van 250 euro mogen ontvangen van CrossFit 7 Mountains, het team dat in juni van dit jaar de drakenbootrace won tijdens 'n Bietje Koekoek in Zevenbergen.


In het weekend van 16 en 17 juni organiseerde meer Moerdijk in opdracht van 'n Bietje Koekoek-organisator Petra Wevers en vele andere vrijwilligers deze race aan de Roode Vaart rondom de pulphal van de oude suikerfabriek in Zevenbergen.

Spektakel

Aan de drakenbootrace werd deelgenomen door twaalf equipes. Het onderdeel bood snelheid, spektakel en spanning, maar ook gezelligheid, doorzettingsvermogen en zeker teambuilding in de grootste zin van het woord.

Enthousiast

Onder commentaar van kapitein Michel van Opstal werden de deelnemers enthousiast aangemoedigd door de toeschouwers. Een team bestond uit zes roeiers en een trommelaar en een race duurde ongeveer tien minuten. Uiteindelijke winnaar werd het team van CrossFit 7 Mountains, die de ploeg van Diede's NAC avonturen net voor wist te blijven. De winnaars ontvingen een donatie van 250 euro, te besteden voor een goed doel naar hun keuze.

Bevestiging

CrossFit 7 Mountains heeft in de tussentijd de bevestiging ontvangen dat het bedrag van 250 euro op de rekening van KiKa is bijgeschreven. ARCHIEFFOTO MIRYAM VAN DER STEE
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>