De 55-jarige Rick Vol met zijn nieuwe liefde.
De 55-jarige Rick Vol met zijn nieuwe liefde. Foto: Instagram Rick Vol

OG3NE-vader Rick Vol vindt liefde bij 20-jarige fan

Door: Amber Kuijs algemeen

FIJNAART - Rick Vol, de 55-jarige vader van de OG3NE-zussen, is verliefd op de 35 jaar jongere fan Janine Aarts. Dat laat hij weten op zijn Instagram. In juli 2017 is zijn vrouw en moeder van de zussen Isolde Vol overleden aan een zeldzame vorm van botkanker. 

Rick geniet van de zomervakantie met Janine. "Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine", zegt Vol op Instagram. 

Ook de 20-jarige Janine plaatst diezelfde foto. Zij schrijft daarbij: "Sinds korte tijd ben ik zo ontzettend verliefd, gelukkig en dankbaar dat ik van grote betekenis ben op iemands leven. Ik ben blij Rick, dat ik samen met jou mag genieten van deze prachtige zomervakantie."

De vriendin van Rick is ook groot fan van zijn dochters. Op haar Instagram zijn meerdere posts te vinden over het trio. Ook toen bekend werd dat Isolde was overleden. Zij plaatste toen een foto met de tekst "Lets #standinline for OG3NE, to show them our love and support right now. To show them that we are #teamOG3NE, in lights and shadows." 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief