Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Receptie voor huisarts Van Rijn

Door: Janny Mathijssen algemeen

KLUNDERT - Met ingang van 1 juli j.l. is dokter van Rijn met vervroegd pensioen gegaan. Hij was ruim 32 jaar als huisarts werkzaam in Klundert, Noordhoek, Moerdijk en omgeving. Een groep patiënten heeft een speciale receptie georganiseerd om hun dokter te bedanken. Deze receptie wordt aanstaande vrijdag 31 augustus gehouden van 19.00 tot 21.30 uur in De Stad Klundert. Al zijn patiënten zijn van harte uitgenodigd.

Dokter van Rijn was ontzettend geliefd onder zijn patiënten, hij was veel meer dan wat je van een huisarts mocht verwachten, een mensen-mens met humor, samen met zijn vrouw heel erg betrokken bij zijn patiënten en op een positieve manier aanwezig in de samenleving.
Er is de afgelopen weken een brief bezorgd aan zijn patiënten in Klundert, Noordhoek, Moerdijk en omgeving met onder andere een uitnodiging voor de receptie aanstaande vrijdagavond. Mocht u onverhoopt deze brief niet ontvangen hebben, dan is deze alsnog op te vragen via e-mail info@indeklundert.nl.

Inzamelingsactie
In dit rondschrijven wordt onder andere ook aandacht gevraagd voor een inzamelingsactie. Al heel wat dankbare patiënten hebben een bijdrage gestort op het speciale bankrekeningnummer. Giften zijn echter nog steeds welkom. De ontvangen bedragen worden gebruikt om de receptie mogelijk te maken en voor het realiseren van een mooi afscheidscadeau.
Bijdragen kunnen overgemaakt worden op bankrekening NL 12 RABO 0331 3936 46 t.n.v. Stichting In de Klundert met vermelding van Cadeau Dokter van Rijn.
Bij de schriftelijke uitnodiging was ook een kaart bijgevoegd om een persoonlijke boodschap op te schrijven, zoals een mooie, bijzondere of leuke herinnering, een dankjewel of een wens voor de toekomst enz. Bij de ingang komt er tijdens de receptie een speciale (gesloten) box te staan waarin deze kaarten verzameld worden. Uiteraard is deze kaart persoonlijk en alleen bestemd voor dokter van Rijn en zijn vrouw. Tijdens de receptie zijn extra kaarten beschikbaar om eventueel ter plekke nog in te vullen.
Degenen die niet in de gelegenheid zijn om deze receptie te bezoeken en toch de speciale bedankkaart willen invullen: deze kunnen ook afgegeven worden op één van de volgende adressen: Kerkring 23 Klundert, Rondeel 120 Klundert of Julianastraat 66 Moerdijk.

Receptie
De receptie is in overleg met de dokter en zijn vrouw gepland, waarbij zij duidelijk hebben aangegeven dat het een eenvoudige receptie moet zijn zonder speeches en zonder optredens, maar gewoon een aardige ontmoeting om elkaar onder het genot van een drankje en een hapje de hand te schudden in een gezellige ambiance. Daar zal uiteraard rekening mee worden gehouden.
De organiserende commissie bestaat uit de volgende personen: Arie Endeman, Jannie Eland, Renske Littooij, Ria van Nierop, Nienke Noteboom, Jos Schalk, Jolanda Schreuders, Henk Strootman, Anjo van Tilborgh
Meer info via e-mail info@indeklundert.nl of telefonisch via 06-43694329.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief