Twee ton voor voorbereidingswerkzaamheden Randweg Klundert

Twee ton voor voorbereidingswerkzaamheden Randweg Klundert

KLUNDERT – Het college van burgemeester en wethouders wil 200.000 euro uittrekken voor de voorbereidingswerkzaamheden die nodig zijn voor de aanleg van de Randweg Klundert.


Het opstarten van de bestemmingsplanprocedure is dan één van de eerste stappen, inclusief een naastliggende fietsverbinding. In april kunnen de voorbereidende werkzaamheden van start.

Eigenaren en gebruikers van de gronden waar de randweg is gepland hebben bezwaren ingediend. De gemeente zoekt met hen samen naar een oplossing. Wanneer alle werkzaamheden volgens planning verlopen, kan de officiële aanleg in de tweede helft van 2021 starten.

Vrachtwagens

De randweg rondom Klundert is nodig om vrachtwagens, tractoren, landbouwmachines en bestemmingsverkeer uit het centrum te weren. Bewoners van het Walletje, Zevenbergsepoort en Oliemolenstraat klagen al jaren over verkeersoverlast. Met de nieuwe weg en verkeersremmende maatregelen moet het verkeer dat dwars door Klundert rijdt drastisch verminderen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Allround prothese technicus

Roosendaal

Centralist(e)

Oss

Baliemedewerker

Rucphen

Bezorger Altena Nieuws

Hank, Wijk en Aalburg, Nieuwendijk, Werkendam

Diverse functies

Drunen