kerk2
kerk2

Kruistocht langs de drie kerken voorafgaand aan de Passion

ZEVENBERGEN - Zondagavond 14 april wordt in de Bartholomeuskerk de Passion van Zevenbergen uitgevoerd. Voorafgaand wordt de Kruistocht gelopen waarbij men langs de deelnemende kerken loopt, de Nederlandse Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerk en eindigen bij de Katholieke Kerk.


De kruistocht start om 18.30 uur bij de Westhoek, via het centrum, de Stationsstraat, de Neerhofstraat gaat de route verder via de Kasteelweg naar de Bartholomeuskerk. Het kruis is speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door leerlingen van het Markland College Zevenbergen.

Er zijn speciale afbeeldingen op plexiglas gemaakt welke door de binnenverlichting een mooi aanzien geeft. Iedereen kan bij de kruistocht aansluiten. Bij binnenkomst in de kerk kan men op de vrijgehouden plaatsen gaan zitten. Men kan dan genieten van een mooie uitvoering van de Passion van Zevenbergen, modern Paasverhaal uitgevoerd met Nederpop.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>