Kinderboerderij de Dierenploeg viert 25-jarig jubileum

ZEVENBERGEN - Dit jaar bestaat de kinderboerderij de Dierenploeg en het Milieu Educatief Centrum Zevenbergen, 25 jaar. Daarom is het feest op de kinderboerderij aan de Vlimmeren 1 te Zevenbergen.


Zondagmiddag 19 mei wordt zoals ieder jaar Kinderboerderijdag gevierd. Vanwege het 25-jarig bestaan wordt er dit keer extra groot uitgepakt. Ieder kind krijgt een strippenkaart. Normaal wordt een kleine bijdrage gevraagd, maar nu zijn de activiteiten gratis. Met deze kaart mag je een heleboel leuke dingen doen, zoals een ritje op een pony en/of met de huifkar maken, een springkussen en een draaimolen, je mag je laten schminken, lekkere (zelf gemaakte) vruchtensapjes drinken en boerengolf spelen.

Spelletjes
De Stichting Carnaval heeft een aantal leuke spelletjes beschikbaar gesteld, zoals een reuzen sjoelbak en muizenvangen. Er is een Dino tentoonstelling die je gratis mag bezoeken. Als de kaart vol is, krijgt het deelnemende kind een ijsje. De feestmiddag begint om 14.00 uur en is rond 17.00 uur afgelopen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>