FOTO'S

Den Hoek Leeft óók in de omgeving

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Waarin een klein dorp groot kan zijn is zeker van toepassing op Zevenbergschen Hoek. Een dorp dat geteisterd wordt door verkeer van de A16 en de spoorlijn, maar dat zaterdag en zondag toch in staat was om voor de vierde maal een prima Den Hoek Leeft festival op poten te zetten. 


De organisatie van Den Hoek Leeft is in handen van de Ondernemersvereniging Zevenbergschen Hoek en Koor Cantzoni, in samenwerking met enkele enthousiaste vrijwilligers. Achter deze organisatie zitten natuurlijk mensen. Zoals Inge Bakelaar, voorzitter van de Ondernemersvereniging. Zij is verantwoordelijk voor de algemene zaken rondom het evenement, het contact met de verenigingen en de PR. Myrna Oostvogels is verantwoordelijk voor al het entertainment voor de kinderen tijdens Den Hoek Leeft. Elise van Tol heeft het volledige entertainmentprogramma in handen. Amber Oosters is dit jaar nieuw bij de organisatie en pakte de sponsoring op. Bryan van Gennip zorgde er dit jaar voor dat er voldoende te drinken was en Tamara Dehue dat er veel braderiekramen in het dorp aanwezig waren. 

Muziek

Plein 1940 stond zaterdag helemaal in het teken van live muziek, met toffe optredens van leuke coverbands. Op het grote terras op het plein en bij het podium werd het tijdens de zwoele avond flink druk rond de bar. Zondag was het minder warm, maar dat betekende niet dat de mensen thuis bleven. De organisatie had gezorgd voor een leuke markt in de pas gerenoveerde Hoofdstraat. Er was lekker veel te snuffelen en te eten en daar werd druk gebruik van gemaakt. 

Twee podia

Op zondag konden de liefhebbers bij twee podia terecht om naar hun favoriete muziek te luisteren; in de kerk fungeerde het altaar als podium en op het plein een reusachtige aanhanger. In de kerk traden onder andere de plaatselijke fanfare OKK op en het koor Cantzoni. Het publiek daar bestond vooral uit mensen die even rustig naar de muziek wilden luisteren. De muziek op het plein bood voor elk wat wils. Er kon geluisterd en gekeken worden naar de Dansmasters van Tien Koevoets uit Zevenbergen, de koren Cantzoni, het koor Rhythm4all uit Klundert, en naar de solisten Suzanne Hessels, Isa Alders en Melanie Timmermans.

Zijspan

De kinderen vermaakten zich ondertussen met knutselen en in de draaimolen. Tussen de optredens door kondigde ladyspeaker Marga Kortsmid de nieuwe miss Zomercarnaval 2019 aan. De nieuwe miss Julia van Opdorp kwam aan op het plein in een ingepakte zijspan. Ondanks de benauwende ruimte presenteerde zij zich fris en fruitig aan het publiek. Zij kreeg de kroon en de sjerp uitgereikt door de miss van 2018, Jennifer Lambregts. Julia van Opdorp werd gekozen uit drie kandidaten.

Het Zomercarnaval van dit jaar wordt gehouden in het laatste weekend van augustus.
 
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Fulltime Glasmonteurs

Breda

Magazijnmedewerkster

Klundert

Horeca medewerkers

Bergen op Zoom t/m Tilburg

Poetszorg

Deurne

Bezorgers

Bergen op Zoom / Roosendaal