Nazomerfestival Zevenbergen gaat niet door

ZEVENBERGEN - Het Nazomerfestival Zevenbergen, dat dit jaar gepland stond voor zondag 8 september, gaat niet door. De organisatie heeft dat in goed overleg met de gemeente Moerdijk besloten.


De parkeerplaatsen gelegen tussen de Markt en de kerk vormen een belangrijk onderdeel van het festival. Onlangs werd kenbaar gemaakt dat deze ruimte niet beschikbaar is doordat er in die week met werkzaamheden begonnen zal worden door de aannemer. Deze werkzaamheden kunnen niet naar een later stadium verplaatst worden omdat de aannemer ook afhankelijk is van derden. 

Samen met de gemeente Moerdijk is gekeken naar alternatieve mogelijkheden om het festival toch door te kunnen laten gaan, maar de organisatie ziet hiervoor echter geen mogelijkheden. Het korte tijdsbestek en het feit dat velen de komende weken met vakantie zijn, hebben een rol gespeeld bij het nemen van deze beslissing.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Oleja

Chauffeur C of CE

Bergen op Zoom

Calculator

Breda

Kok

Klein Zundert

Meerdere vacatures

Roosendaal

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief