Archieffoto: Ties Steehouwer

Wielerweekend Moerdijk ontvangt flinke subsidie

ZEVENBERGEN - Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten een bijdrage van 7.200 euro uit het budget van Moerdijk Marketing te verlenen aan de Stichting Wielerronde Zevenbergen, die verantwoordelijk is voor de organisatie van het Wielerweekend Moerdijk. In de volksmond wordt deze ook wel de Profronde van Zevenbergen genoemd.


Evenementen met een regionale of landelijke aantrekkingskracht komen in aanmerking voor steun vanuit Moerdijk Marketing. Stichting Wielerronde Zevenbergen heeft, onder andere door een sterk startveld bij de beroepsrenners in het verleden, bewezen een regionale aantrekkingskracht te hebben. Het Wielerweekend Moerdijk trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit het hele land en door de hoeveelheid aan publiciteit dat het evenement genereert, wordt Moerdijk binnen en buiten de gemeentegrenzen goed op de kaart gezet.

De Stichting Wielerronde Zevenbergen ontvangt de 7.200 euro bovenop de evenementensubsidie - 3.000 euro - van de gemeente Moerdijk. Het Wielerweekend Moerdijk vindt plaats op 10 en 11 augustus.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief