Foto: Matthijs van Verseveld

LED-verlichting rond B-veld Seolto

ZEVENBERGEN - Begin oktober wordt verlichting geplaatst om het gehele B-veld van voetbalvereniging Seolto in Zevenbergen.


Door de stijging van het aantal leden - de club zit de laatste vijf jaar in een groeifase - is recent besloten om het gehele B-veld te voorzien van duurzame LED-verlichting. Seolto telt nu zelfs het hoogste aantal leden ooit uit de clubhistorie. Het plaatsen van de verlichting vindt plaats een paar weken na de Moerdijk International Cup JO11 op 6, 7 en 8 september. Dat is een groot evenement waarbij de gehele Nederlandse voetbaltop aanwezig is. Tevens zijn buitenlandse grootmachten zoals Manchester City, Anderlecht en Paris Saint-Germain van de partij.

Het bestuur van Seolto hoopt de groei van de vereniging in de toekomst een extra boost te kunnen geven met extra velden en kleedkamers.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES