Wie wordt kampioen spijkerbroek hangen in Fijnaart?

FIJNAART - De Protestantse Gemeente Fijnaart, Heijningen en Standdaarbuiten organiseert op zaterdag 31 augustus weer de jaarlijkse Fancy Fair.


De activiteiten sluiten aan bij de braderie op de Voorstraat in Fijnaart (die daar plaatsvindt als onderdeel van de Fendertse Week) en worden in en rondom de Dorpskerk gehouden.

Snuffelmarkt

Bezoekers kunnen al terecht vanaf 9.00 uur op de snuffelmarkt, waar diverse tweedehands spullen en curiosa worden verhandeld. Gedurende de gehele dag, tot 18.00 uur, zijn er diverse activiteiten voor jongeren en volwassenen en zijn oliebollen en prachtige bloemstukken te koop. Van 13.00 tot 18.00 uur kunnen belangstellenden hun geluk beproeven tijdens het Rad van Fortuin in De Vijverhof aan de achterzijde van de Dorpskerk. Bovendien biedt de Protestantse Gemeente een prachtig uitzicht over Fijnaart door de de kerktoren open te stellen.

Inzetten

Tijdens de Fancy Fair kan ook de gehele dag geprobeerd worden om het Fenderts record spijkerbroek hangen te vestigen. Wie liever niet zelf aan een spijkerbroek gaat hangen, kan ook ook inzetten op de door de Protestantse Gemeente geselecteerde deelnemers. Zij strijden aan het einde van de Fancy Fair om de titel Spijkerbroek kampioen 2019.

Onderhoud

De opbrengst van de Fancy Fair wordt aangewend voor het onderhoud van de Dorpskerk.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief