Miss Zomercarnaval tussen de kinderen.
Miss Zomercarnaval tussen de kinderen. (Foto: Ties Steehouwer)

Zomercarnaval laat Zevenbergschen Hoek stralen

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Niet alle mensen uit de kern Zevenbergschen Hoek bezochten alle programma-onderdelen van het veertiende Zomercarnaval, maar in ieder geval wel de carnavalsmiss van dit jaar, Julia van Opdorp. Zij was drie dagen lang het stralende middelpunt en dat werd door iedereen natuurlijk hogelijk gewaardeerd.


Hoogtepunt van de feestelijkheden waren de straatparade op vrijdag en de zeskamp op zondag. Aan de parade die door de straten trok deden 12 deelnemers mee en dat is voor Zevenbergschen Hoekse begrippen best veel. Het was niet alleen veel,maar ook erg kleurig. Miss Zomercarnaval zelf presenteerde zich in een wijnrode Bugatti. Het blauw van haar jurk harmonieerde prachtig met het rood van de oldtimer.

Tijdens de drukbezochte feestavond reikte voorzitter Johan Deijkers de prijzen uit. Zelf werd hij ook gehuldigd omdat hij na jaren van bestuurlijke inspanningen even pas op de plaats gaat maken. Zaterdag was er een seniorenochtend en 's middags een kindermiddag.

De zondag begon met een dorpsontbijt. Na de zeskamp kon 'Den Hoek' terugkijken op een zonnige editie van het Zomercarnaval. Uniek in de gemeente Moerdijk.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief