Foto: Ties Steehouwer
FOTO'S

Oldtimers, funkmuziek en zon in Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Voor het zevende achtereenvolgende jaar organiseerden de Oldtimer Vereniging Zevenbergen en Marion en Patrick Gesell van café Gesellies zondag een oldtimer meeting op het evenemententerrein in Zevenbergen.


Een oldtimerfestival staat of valt met goed weer omdat de echte liefhebbers er als de dood voor zijn dat er regendruppels op de lak van hun gepoetste auto’s komen. Gelukkig was het zondag prima weer zodat het terrein al snel volstond met de meest fraaie oldtimers in alle soorten, maten en kleuren. Naast overjarige auto’s stonden er aan de rand van het terrein ook oude tractoren. 

De Amerikaanse wagens met van die vleugels voor en achter uit de jaren '50 en '60 trokken de meeste belangstelling, maar ook enkele nog originele Volkswagens wisten de bezoekers te verleiden. Een enkeling bood zijn wagen te koop aan. De prijzen daarvan verschilden nogal. Zo moest een Lincoln Eldorado met 33.000 echte kilometers op de teller slechts enkele duizenden euro’s kosten, terwijl men voor een kever met een brilletje ruim 30.000 euro vroeg. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Constructiewerker / Lasser (MIG/MAG)

Zundert

Bezorgers

omgeving Roosendaal en Bergen op Zoom

Oleja

Meerdere vacatures

Tholen

Kok

Klein Zundert

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief