Foto: Stockphoto / Archief de Bode

Werk aan de weg: A17 komende nachten afgesloten voor onderhoudswerkzaamheden

  algemeen

ROOSENDAAL - De komende dagen vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats op de A17 tussen knooppunt Noordhoek en knooppunt De Stok. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 15 minuten door diverse afzettingen. 


Vanaf vanavond 22.00 uur tot morgenochtend 05.00 uur is de A17 tussen knooppunt Noordhoek en afrit Roosendaal/Borchwerf afgesloten. Dit betekent dat er ook geen gebruik gemaakt kan worden van de op- en afritten bij Standdaarbuiten, Stampersgat, Oudenbosch en Roosendaal-Noord. Ook verzorgingsplaats 't Hol en het naastgelegen tankstation zijn niet bereikbaar. 

In de twee daaropvolgende nachten is de A17 tussen Knooppunt Noordhoek en Afrit Roosendaal-Noord vanaf 22.00 tot 05.00 uur de volgende ochtend afgesloten. Hierdoor zijn de eerdergenoemde op- en afritten weer niet bereikbaar. 

Tijdens de werkzaamheden wordt er onderhoud aan de weg uitgevoerd. Gele borden op de weg geven informatie over de omleidingen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>