Foto: Hazenberg Bouw

Verkoop nieuwbouwwoningen Driehoefijzersstraat in Zevenbergschenhoek start in november

ZEVENBERGSCHEN HOEK - In november start de verkoop van nieuwbouwwoningen aan de Driehoefijzersstraat in Zevenbergschen Hoek. Op de locatie waar voorheen drankenhandel Van der Made was gevestigd, komen tien rij- en hoekwoningen met tuin gelegen aan het water.


In 2016 sloot de gemeente voor de ontwikkeling van dit gebied een overeenkomst af met Hazenberg Bouw uit Vught. Bij de uitwerking van de plannen bleken deze, mede gezien de snel stijgende bouwkosten, niet haalbaar. Om het plan vlot te trekken, ging wethouder Désirée Brummans opnieuw in gesprek gegaan met Hazenberg. Een en ander heeft geleid tot een beperkte aanpassing, waardoor er nu wél een haalbaar plan ligt. "Ik ben blij dat we met deze ontwikkeling niet alleen zorgen voor tien nieuwbouwwoningen, maar ook de entree van Zevenbergschen Hoek verfraaien", aldus de wethouder.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief