Foto: Shell

Kinderraden Shell Moerdijk en Pernis ontmoeten elkaar op Generation Discover

MOERDIJK - De Kinderraden van Shell Moerdijk en Shell Pernis hebben elkaar woensdag ontmoet tijdens de openingsdag van het Generation Discover festival in Rotterdam. Ook hadden ze een uitgebreid gesprek met Marjan van Loon, president-directeur van Shell Nederland.


De - alweer zesde - Kinderraad van Pernis werd in september dit jaar geïnstalleerd. Shell Moerdijk had vorige maand de primeur met de allereerste Kinderraad. Op het festival spraken de kinderen samen met oud-kinderraadleden over verwachtingen en ervaringen, maar ook over de thema's van dit jaar: Natuur en Chemie voor Moerdijk en Duurzaamheid voor Pernis en .

De kinderen overhandigden namens Shell Moerdijk een cheque aan wethouder Piet van Leenen uit de Hoeksche Waard. Shell Moerdijk gaat in Strijensas een voedselbos ter waarde van 25.000 euro euro planten. Het voedselbos heeft tevens een maatschappelijk doel. Zo wordt bijvoorbeeld ook de nabijgelegen zorgboerderij erbij betrokken.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES