Foto: EHBO Post Standdaarbuiten

EHBO Post krijgt ingezamelde geld terug van Dream or Donate

STANDDAARBUITEN - De EHBO-Post in Standdaarbuiten heeft het gedoneerde geld voor een nieuwe EHBO-auto teruggekregen van de donatiesite Dream or Donate. De crowdfundingssite van Robert-Jan Mastenbroek ging in augustus plotseling offline. Daarmee kwam er abrupt een einde aan honderden crowdfundingsacties. 


De gebruikers waren bang dat zij in het ingezamelde geld nooit meer terug zouden zien. Ook Peter van Gaal, uitbater van de EHBO-Post in Standdaarbuiten deelde die vrees. Mastenbroek beloofde het geld terug te storten als de gedupeerden een administratie van alle individuele donateurs konden tonen. In totaal kreeg Van Gaal ongeveer 1.500 euro terug. Hij heeft zijn inzamelingsactie voor een nieuwe EHBO-auto inmiddels hervat.

Momenteel is een Renault Kangoo uit 1998 in gebruik als EHBO-wagen. Die is dringend aan vervanging toe. Hij kwam afgelopen jaar net door de APK-keuring heen. Van Gaal hoopt dat veel mensen doneren, zodat hij zijn werk voort kan zetten. Doneren kan op de nieuwe donatiepagina van de EHBO-Post Standdaarbuiten. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Bewindvoerder m/v

Bergen op Zoom en Tilburg

Assistent Facilitaire Dienst

Willemstad

Monteurs

Boxmeer en Oss

Oleja

parttime bezorgers

Tholen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief