Foto: Ties Steehouwer

Mensen met een beperking leveren topprestatie

KLUNDERT - Elf mensen met een beperking zijn gehuldigd omdat ze al zwemmend een topprestatie hebben geleverd. Vier dagen lang zwommen ze in het grote bad van de Niervaert in Klundert 20, 30 of zelfs 40 baantjes.


Voor een goed getraind iemand al een hele prestatie, maar zeker voor mensen met een of meer beperkingen. Anja Buijtenhuis, medewerker van het bad en van meerMoerdijk, benaderde het Thomashuis en SOVAK met de vraag om hun cliënten te begeleiden tijdens hun zwemavontuur.

Buijtenhuis en de begeleiders zijn erg trots dat iedereen de voorgenomen afstand uit heeft gezwommen. Wie er nog meer trots waren, waren Rozalie van Eenaeme, John van Velsen, Li Qing Karnebeek, Martijn Plug, Rob Pasman, Christien van Straten, Rodrico Mol, Maurillia Mol, Bianca Dalemans, Mariët van der Hoek en Martin Endepoel, die glunderend van oor tot oor hun medaille en de bloemen in ontvangst namen. Er werd zelfs hier en daar een traantje weggepinkt.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Monteurs

Boxmeer en Oss

Operator m/v

Oosterhout

Collega\'s gezocht

Chaam

Oleja

Collega

Etten-Leur

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief