Collectebus Alzheimer Nederland
Collectebus Alzheimer Nederland (Foto: Alzheimer Nederland)

Dit bedrag heeft Alzheimer Nederland in Zevenbergen opgehaald

ZEVENBERGEN - Alzheimer Nederland heeft in Zevenbergen een grote opbrengst opgehaald bij de jaarlijkse collecte. In de week van 4 tot 9 november zamelden vrijwilligers het mooie bedrag in van 2536,48 euro. 


Vorig jaar en ook dit jaar heeft bij stichting Alzheimer Nederland aan aandacht niet ontbroken. De stichting is blij met deze aandacht.

"Het geeft ons de kans om aan een groter publiek te vertellen over het belangrijke werk dat Alzheimer Nederland doet. En we hebben de steun van de Nederlandse bevolking hard nodig."

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. Zelfs in de zwaarste omstandigheden, waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen. Verder is er meer aandacht voor elkaar en steunt de stichting dementievriendelijke initiatieven. 

Wilt u in 2020 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES