Inspire2liveChoir
Inspire2liveChoir Foto: Peter Overduin

Koorconcert in De Stad Klundert voor Support Casper

Door: Monique Jansen OUD Cultuur

KLUNDERT - Op zaterdag 23 november wordt er in De Stad Klundert, Molenstraat 33 te Klundert een groot koorconcert georganiseerd voor de kankerbestrijding.

Aan deze avond werkt het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (bijna 200 leden) onder leiding van Peter Overduin mee. Dit koor heeft in januari meegedaan aan Holland's Got Talent. Verder doen aan deze avond mee de sopraan Annelies Schep, de organisten Johan den hoedt en Henk Strootman en Jos den Broeder aan de vleugel.

Onderzoek alvleesklierkanker

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Prof. dr. Casper van Eijck genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker. Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden waarbij Henk Strootman enkele orgelsoli zal verzorgen.

Aanvang: 20.00 uur. Kerk open: 19.30 uur. Inlichtingen en kaarten: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257. Ook kunnen kaarten gekocht worden bij de koorleden en 's avonds aan de kerk. Kaartjes zijn in de voorverkoop ook verkrijgbaar bij de Primera in Klundert. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief