Foto: Gemeente Moerdijk

Grond nieuwbouw Waterwijk Fijnaart wordt bouwrijp gemaakt

FIJNAART - Deze week start de aannemer met het bouwrijp maken van Waterwijk Fijnaart. Het terrein krijgt een ware metamorfose zodat de toekomstige bewoners medio maart 2020 van start kunnen gaan met de bouw van hun woningen.


Het voorbelasten van de bouwgrond was al eerder gestart. Nu begint de aannemer ook met de grondwerkzaamheden waaronder het aanleggen van de waterverbindingen en de hoofdwegenstructuur. Tevens worden in deze fase de bouwaansluitingen (kabels, leidingen en rioleringssystemen) aangelegd.

Informatiemarkt
Op 20 september organiseerde de gemeente een informatiemarkt. Tijdens deze informatiemarkt konden geïnteresseerde kopers kennismaken met het nieuwbouwplan. Na het sluiten van de inschrijvingsperiode was op 5 november de 1e reserveringsavond. In totaal zijn nu kavels gereserveerd voor 9 vrijstaande woningen, één twee-onder-een-kap woning en één rijtje van 3 woningen. In fase 1 zijn nog zeven kavels beschikbaar.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES