De Winnaars.
De Winnaars.

Winst Richard en Loek Lid/ Niet Lid Darttoernooi

Sport en vereniging

MOERDIJK - Zaterdag 30 november was er weer een Lid/ Niet Lid toernooi, i.v.m. feestje maar 9 koppels maar het werd een gezellige avond. Er werd gespeeld in 3 poule's van 3. De nummers 1 en 2 van de poule gingen naar de winnaarsronde, nummer 3 verliezersronde.

In poule 1 werd Willem-Rens 1e, 2e werd Ria-Jeroen, 3e Appie-Gertjan.

Poule 2: 1. Richard-Loek; 2. Robert-Ronald; 3. Thijs-Arno.

Poule 3: 1. Maarten-Stefan; 2. Ronald-Christine; 3. Leo- John.

In de verliezersronde kregen Appie-Gertjan een bye, Thijs-Arno wonnen van Leo-John met 3-1. De finale hiervan werd gewonnen door Appie-Gertjan met 3-1. De winnaarsronde kwartfinale Richard-Loek hadden een bye, Ronald-Christine, Willem-Rens werd 3-4, Ria-Jeroen, Robert-Ronald werd 4-1, Maarten-Stefan hadden ook een bye.
De halve finale tussen Richard-Loek en Willem-Rens werd 4-1. De andere halve finale werd gewonnen door Maarten-Stefan door met 4-0 te winnen van Ria-Jeroen. Toen speelden we nog om een 3e en 4e plaats, dat werd Willem-Rens die Ria-Jeroen versloegen met 3-0.
Toen kwam er een spannende finale tussen Richard-Loek en Maarten-Stefan. Er werden hoge score gegooid, Maarten en Stefan kwamen met 3-1 voor. Richard en Loek kwamen terug en het werd 3-3, toch kwam Maarten-Stefan weer terug met 4-3, maar het blijft toch om de dubbels gaan en het werd 4-4 en uiteindelijk werd de finale gewonnen door Richard en Loek met 5-4. Stefan gooide hier nog een 180 en had deze avond een uitgooi van 83, maar dat kon Loek beter met een 109 finish single 20-triple 19- dubbel 16.
We kunnen weer terug kijken op een gezellig toernooi iedereen bedankt en tot de volgende keer.[l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief