'MINI zoekt eigenaar!': Kocht jij het winnende staatslot bij Bruna in Zevenbergen?
Hopelijk meldt de winnaar zich nog voor Oudejaarsavond.
Hopelijk meldt de winnaar zich nog voor Oudejaarsavond. (Foto: Staatsloterij)

'MINI zoekt eigenaar!': Kocht jij het winnende staatslot bij Bruna in Zevenbergen?

ZEVENBERGEN - Misschien heb je 'm al wel gespot, de opvallend bestickerde MINI van Staatsloterij. Bruna Zevenbergen probeert met die auto haar dorpsgenoten nog eens op te roepen goed in de keukenlaatjes te kijken. Wellicht ligt daar namelijk nog wel een winnend Staatslot in. 


Vorig jaar december werd er in de Bruna van Patricia Beljaars in Zevenbergen een winnend Staatslot verkocht, dat recht heeft op een MINI. Tot nu toe heeft de winnaar zich nog steeds niet gemeld. Vandaar de oproep door de dak-megafoon: 'MINI zoekt eigenaar!'. De winnaar heeft tot Oudejaarsnacht, 23.59 uur, de tijd om zich te melden. 

Uiterste poging

Na een rijtocht door Zevenbergen, eindigde de rit van Angeline bij de Bruna-vestiging aan de Zuidhaven. "Het is zonde als de prijs vervalt", zegt bedrijfsleidster Patricia Beljaars. "We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat die wordt opgehaald. Vandaar onze oproep om alsjeblieft goed in alle gaten en hoeken te kijken en je met je winnende lot te melden bij de Staatsloterij."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>