Afbeelding

Meet & Greet met fotograaf Coby Zwartbol in bibliotheek

Door: Monique Jansen OUD Cultuur

ZEVENBERGEN - Momenteel hangt het fotografiewerk van Coby Zwartbol in de Leeszaal van de bibliotheek VANnU in Zevenbergen. Op zaterdag 14 december staat Coby Zwartbol in de bibliotheek klaar om al uw vragen rondom haar foto's en haar fotografie te beantwoorden.

De Meet & Greet start om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Jarenlang was Coby in de weer met haar kwasten om de mooiste stillevens, portretten en landschappen te schilderen. Op een gegeven moment raakte ze steeds meer geïnteresseerd in fotografie en maakte ze de overstap naar fotografie. De stillevens, portretten en landschappen werden niet langer met haar kwast gemaakt, maar met het oog van de camera.

Naar eigen zeggen was de overstap van schilderen naar fotograferen niet heel groot. Nog steeds speelt en schrijft ze met licht en het kijken en observeren is ook gebleven. Geïnspireerd door de zeventiende-eeuwse schilderkunst maakt Coby haar prachtige stillevens. Door het kijken, observeren en haar interesse in mensen maakt ze haar portretten en natuurfotografie. Haar stillevens, portretten en landschappen zijn nu te bewonderen in de bibliotheek.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief