Afbeelding

Jeugdsoos Catch '88 keert eenmalig terug

Door: Monique Jansen OUD Cultuur

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Ooit was jeugdsoos Catch '88 in gemeenschapshuis de Zevensprong in Zevenbergschen Hoek de 'place to be'. Vrijdag 14 februari gaat de Zevensprong terug in de tijd met een spetterende reünie. 

De avond start als vanouds om 20.00 uur en eindigt om 01.00 uur. DJ's van weleer draaien volop muziek uit de oude tijden. De soos begon ooit in de jaren zeventig onder de naam soos Walhalla en kende zijn hoogtepunt in de jaren tussen 1990 en 2005. Catch '88 haalde toen bezoekersaantallen van 200 jongeren per avond. Jeugdige bezoekers kwamen niet alleen uit Zevenbergschen Hoek, maar ook uit Moerdijk, Zevenbergen, Made, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Terheijden en Klundert.

"We waren een regionale uitgaansgelegenheid! Daarom willen we deze oude tijden eenmalig laten herleven met deze reünie. En hopen we op vele mensen en gezichten uit die tijd, die dus de soos bezochten", meldt de organisatie. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn verkrijgbaar bij Elly Ackermans aan de Dorsvlegel 1 in Zevenbergschen Hoek. Zij is ook telefonisch te bereiken 06-27525296 en via elly.ackermans@hotmail.com. In totaal zijn er 200 kaartjes beschikbaar. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief