Receptie voor zwemjuf Wilma: na 42 jaar bij De Oester met pensioen
Wen's Fotografie

Receptie voor zwemjuf Wilma: na 42 jaar bij De Oester met pensioen

FIJNAART - Maar liefst 42 jaar werkte Wilma van den Wijngaart-Moonen -beter bekend als juf Wilma- bij zwembad De Oester in Fijnaart. Deze maand ging ze met pensioen. Stichting Zwembad Fijnaart laat de juf die jong en oud leerde zwemmen in de Fendert natuurlijk niet zomaar gaan. Op zaterdag 11 januari is er een afscheidsreceptie voor juf Wilma. 


"Wilma heeft in aanzienlijke mate bijgedragen aan de ontwikkeling van het zwembad, voorheen Het Volkerakkertje, en sinds begin 2016 De Oester. Het bestuur van de Stichting Zwembad Fijnaart is haar daarvoor zeer erkentelijk", benadrukt het bestuur van de stichting. De receptie wordt gehouden in zalencentrum de Parel van 16.00 tot 17.30 uur. Oud-cursisten in de basisschoolleeftijd mogen voor deze gelegenheid zaterdag 11 januari van 14.00 tot 15.00 uur een uur gratis vrij zwemmen in De Oester. Daarbij kunnen ze afscheid nemen van juf Wilma. Het bad is de rest van de zaterdagmiddag gesloten. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>