Winnaar Mini Cooper bij Oudejaarstrekking van Staatsloterij meldt zich niet
Medewerkster Angeline van de Bruna reed in december rond in de Mini Cooper in de hoop de winnaar wakker te schudden.
Medewerkster Angeline van de Bruna reed in december rond in de Mini Cooper in de hoop de winnaar wakker te schudden. (Foto: Marco de Swart)

Winnaar Mini Cooper bij Oudejaarstrekking van Staatsloterij meldt zich niet

ZEVENBERGEN - De winnaar van een Mini Cooper bij de Oudejaarstrekking van 2018 bij de Staatsloterij, waarvan het lot was verkocht bij Bruna Zevenbergen, heeft zich niet gemeld. 


Volgens de Staatsloterij gebeurt het niet vaak dat prijswinnaars hun prijs niet opeisen. "Toch komt het elk jaar voor dat spelers vergeten hun prijs te op te halen", aldus een woordvoerder. "Bij grote prijzen starten we een zoektocht naar prijswinnaars in de hoop dat mensen toch nog een keer in hun keukenlades kijken en zoeken naar oude loten."

Begin december ging Bruna Zevenbergen zelf ook nog actief op zoek naar de persoon die in de zaak het lot had gekocht waarmee tijdens de Oudejaarstrekking 2018 de auto is gewonnen. Medewerkster Angeline van de Bruna reed rond in de Mini Cooper in de hoop de winnaar wakker te schudden en zich snel te melden. Dit heeft echter geen resultaat gehad.

De geldwaarde van de niet opgehaalde Mini Cooper komt ten goede aan het resultaat van Nederlandse Loterij. Jaarlijks geeft de Nederlandse Loterij een groot deel van haar opbrengst terug aan Nederland; aan de Nederlandse sport via NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse Staat.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>