Afbeelding
Foto: Koninklijke Peijnenburg

Aankondiging Amerikaanse doorbraak Frans Bauer blijkt reclamestunt

Door: Peter Houtepen

FIJNAART - Frans Bauer heeft helemaal geen Engelstalige versie van zijn grootste hit Heb je even voor mij opgenomen. Dat onthulde hij donderdagavond in RTL Boulevard.

De zanger uit Fijnaart maakte woensdagavond op zijn social mediakanalen aan dat hij met A moment for me een poging wilde doen om door te breken in Amerika. Veel fans dachten al dat er sprake was van een geintje en Bauer bevestigde dat donderdagavond op RTL4.  

"Voor iedereen die niet RTL Boulevard heeft gezien: Ik heb geen nummer opgenomen in het Engels, maar ik ben wel te zien in de allernieuwste commercial van Peijnenburg", verklaart hij onder andere op zijn Facebook- en Instagram-account. "Ik eet Peijnenburg al sinds ik klein ben en het staat altijd bij ons in de keukenkast. Daarom zei ik direct ja toen ze mij vroegen voor de campagne. In de commercial zien jullie dat ik optreed in Amerika en mijn nummer Heb je even voor mij in het Engels zing."

Natuurlijk droomt Frans Bauer ervan ooit op te treden in Amerika. "Maar voor nu houd ik het nog even bij Nederland en daarom heb ik ook geen nummer uitgebracht in het Engels. Veel plezier met het kijken naar de nieuwe commercial en droom allemaal net als ik van je grootste wens en ga allemaal naar je Happy Place!"



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief