Afbeelding
Foto: Lions Nederland

Lions actie voor Voedselbank Moerdijk levert 638 pakken koffie op

Door: Peter Houtepen Algemeen

ZEVENBERGEN - De opbrengst van de inzamelingsactie van Douwe Egberts koffiepunten voor de Voedselbank Moerdijk is bekend: er zijn 383.046 koffiepunten ingezameld en dat is goed voor 638 pakken koffie voor de voedselbank. In 2019 was de opbrengst van de actie 354.200 punten, ofwel 590 pakken koffie.

Lionsclub Zevenbergen zamelde in december en januari Douwe Egberts-koffiepunten in voor de Voedselbank Moerdijk. Tot en met 20 januari stonden er speciale inzameldozen in Zevenbergen, Moerdijk, Klundert, Fijnaart, Standdaarbuiten en Oud-Gastel. Voor elke 600 waardepunten krijgt de Voedselbank een pak Roodmerk koffie. 

Lionsclub Zevenbergen bestaat uit een energieke groep vrienden die graag de handen uit de mouwen steken voor het goede doel. Sponsoracties hebben direct impact op verschillende lokale goede doelen, waarmee een langdurige relatie is opgebouwd. Lionsclub Zevenbergen helpt hiermee een verschil te maken in onze maatschappij en uw leefomgeving.

Lionsclub Zevenbergen is een gemengde club van zowel mannen als vrouwen met 24 leden. De leden hebben uiteenlopende beroepen, waardoor de club beschikt over een brede variatie aan kennis, vaardigheden en waardevolle contacten. 


 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief