Scene uit de klucht Boerenbont en Rode Lampjes door toneelvereniging De Vrolijke Spelers.
Scene uit de klucht Boerenbont en Rode Lampjes door toneelvereniging De Vrolijke Spelers. Foto: Cees Rens

De Vrolijke Spelers spelen voor Klundertse vijftigplussers

Cultuur

KLUNDERT - Ook dit jaar heeft KBO Klundert en Seniorenraad SPROK toneelvereniging 'De Vrolijke Spelers' uit Steenbergen uitgenodigd. Zij zullen op zaterdag 8 februari de klucht 'Boerenbont en Rode Lampjes' van Carl Slotboom opvoeren in de grote zaal van de Klundertse Niervaert.

'Boerenbont en Rode Lampjes' gaat over Dolly en Betty, twee dames van lichte zeden. Zij wonen en werken bij elkaar in een en hetzelfde huis. Financieel gaat het niet zo goed en daarom besluiten ze om een kamer van het huis te verhuren. Als Hendrik Buitendijk, een wat naïeve boerenjongen die voor zijn bemoeizuchtige schoonmoeder en verloofde op de vlucht is, de kamer huurt durven de dames niet te vertellen waar zij hun geld mee verdienen.

Zij vertellen Hendrik dat ze fysiotherapeuten zijn. Wanneer er klanten komen en zij Hendrik ontmoeten worden de gesprekken wel heel verwarrend. Ondertussen is zijn schoonmoeder en zijn verloofde Klaartje achter zijn verblijfplaats gekomen. Om het allemaal nog ingewikkelder te maken, huren zij ook een kamer bij de dames. Dit vraagt om moeilijkheden.

Aanmelden is gewenst en kan bij: Joke Krijnen, Kerkweg 22, Klundert. Telefoon: 0168-403783 en Annie Weevers, Van Puttenstraat 5, Klundert. Telefoon: 0168-404143.

De voorstelling wordt gehouden in de grote zaal van de Niervaert aan de Molenvliet 7 in Klundert. Aanvang 13.30 uur. De zaal gaat om 13.00 uur open.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief