Foto: Woonkwartier

Sleutel voor eerste huurders De Keense Gorzen

KLUNDERT - Wooncorporatie Woonkwartier heeft de sleutels uitgereikt aan de eerste bewoners van nieuwbouwcomplex De Keense Gorzen. Op de locatie waar vroeger een vleesfabriek stond, staat nu een gebouw met 24 sociale huurappartementen.


Mevrouw Verschuren was een van de eerste huurders die de sleutel overhandigd kreeg. Ze is een geboren Klundertse en hartstikke enthousiast over De Keense Gorzen en haar woning aan het water. "De communicatie met Woonkwartier is prettig verlopen. Ook met de medebewoners, want ik heb al een groepsapp met de directe buren. Leuk om te zien dat hier jongeren en ouderen komen wonen."

Het appartementencomplex is opgedeeld in twee blokken. Het ene blok grenst aan het water en het andere aan de Moye Keene. Beide blokken zijn gekoppeld middels een trappenhuis, waarin zich de lift en de centrale ingang bevinden. Tussen de blokken in ligt een binnentuin die vanuit de centrale hal te bereiken is. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief