Carnavalskledingmarkt voor minima voor herhaling vatbaar
Foto: Ties Steehouwer

Carnavalskledingmarkt voor minima voor herhaling vatbaar

ZEVENBERGEN – De eerste carnavalskledingmarkt in het Trefpunt donderdag was zo succesvol dat er over wordt gedacht om hem de komende donderdag te herhalen.


Corné Reniers: "Denk er om. We hebben het plan om hem te herhalen maar dat moet nog wel worden uitgewerkt natuurlijk". Reniers vertelde met tevredenheid terug te kijken op de markt. Er kwamen veel mensen op af en dat is een bewijs dat er veel behoefte is aan gebruikte nog goede carnavalskleding.

Inzameling

Kleding die in dit geval gesorteerd was om onvolkomenheden en andere gebreken. "Nee, we hebben het niet gewassen of gestoomd maar vuile kleding hebben we er wel uitgehaald". De kleding was de hele week daarvoor ingezameld en ook donderdag werd er nog kleding gebracht. De liefhebbers hadden het maar voor het uitzoeken en konden het gratis meenemen.

Schooikist

Wel stond er een schooikist om de kosten te dekken maar Dat was geheel vrijblijvend. "Met de opbrengst van de schooipot willen we andere carnavalsactiviteiten organiseren voor mensen met een klein budget.". De markt werd georganiseerd door pas opgerichte CV Perron Geluk.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>