Inschrijven voor grote carnavalsoptocht in Zeubultelaand kan nog

Inschrijven voor grote carnavalsoptocht in Zeubultelaand kan nog

ZEVENBERGEN - Eén van de hoogtepunten van carnaval in Zeuvebultelaand is de grote optocht op dinsdagmiddag 25 februari bestaande uit de volgende categorieën:  Grote wagens (groter dan 8 meter), Kleine wagens (kleiner dan 8 meter), Groepen (3 of meer personen) of Individuelen (1 of 2 personen)


De deelnemers laten op een ludieke wijze zien wat hen bezighield het afgelopen jaar, nemen een gebeurtenis als leidraad of nemen iemand op de hak onder het motto van 2020 “Nou brik mun kloomp”. Wilt u mee doen? Vul dan het inschrijfformulier in dat u kunt vinden op onze site www.carnavalzevenbergen.nl. Gelieve vóór 20 februari het inschrijfformulier inleveren bij Rawdy van Bemmel per mail: groteoptocht@carnavalzevenbergen.nl. De late beslisser kan zich op dinsdag 25 februari nog aanmelden, maar bij voorkeur vóór 20 februari in verband met de nodige administratieve zaken en voorbereiding van de juryrapporten.

Reglement

Het spreekt voor zich dat eenieder die meedoet zich volledig aan zowél het optochtreglement, zoals dat op de website staat áls de van overheidswege wettelijk gestelde eisen houdt, zoals een geldig rijbewijs en verzekering en geen gebruik van alcohol tijdens de optocht voor een ieder. Kopie rijbewijs en verzekeringsbewijs voor de voertuigen moeten bij het ophalen van het startnummer getoond worden!Dinsdag 25 februari kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur uw startnummer ophalen bij Theater De Schuur, Kerkstraat 23 in Zevenbergen. Het startnummer dient goed zichtbaar aangebracht te zijn voor de jury. Politie Team Moerdijk verzoekt om niet te parkeren langs de gehele route a.u.b! Er is een wegsleepregeling van kracht. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>