Foto: BD Klundert

Brandstichting verwoest clubhuis Hondentraining Klundert

KLUNDERT - Bij de Hondentraining in Klundert, BD Klundert, aan de Niervaertweg is maandagnacht het clubhuis verloren gegaan door brand. Het bestuur van de vereniging werd hierover rond 05.30 uur ingelicht door de politie. 


Van het clubhuis is niets meer over, alle materialen zijn verbrand. Volgens BD Klundert is sprake geweest van brandstichting en betreft het een clubgebouw dat goed was afgesloten, met dubbele sloten en spijlen voor de ramen. Zonder zwaar gereedschap is het, aldus de vereniging, onmogelijk om binnen te komen.

De club roept mensen op die toevallig maandagnacht iets gezien hebben dit te melden, bijvoorbeeld een vrachtwagenchauffeur die iets of iemand heeft zien lopen met bijvoorbeeld gereedschap. Mogelijk dat er ook buurtbewoners zijn die beelden hebben met een webcam die gericht staat op de Niervaartweg.

Als gevolg van de brand zaten zo'n 35 adressen in de nabijheid een tijdlang zonder stroom. Dat kwam omdat de brandweer uit voorzorg een groep uitschakelde, meldt Enexis. Hierdoor hadden mensen in twee of drie straten geen elektriciteit. Een van de getroffenen was Jack Schoep met zijn bedrijf JRS Klundert aan de Boudewijnstraat. "Een maat van me aan de Zweedsestraat zat ook zonder stroom", laat hij weten. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES