Afbeelding
Foto: BD Klundert

Inzameling voor door brand verwoest clubhuis hondenclub Klundert

Door: Peter Houtepen Algemeen

KLUNDERT - De hondensportvereniging Klundert is een doneeractie gestart na de brandstichting die in de nacht van maandag op dinsdag het clubhuis van de vereniging is de as legde.

Bij de brand zijn alle trainingsmaterialen, herinneringen en eigendommen verwoest. 'Zonder materiaal zijn we nergens, kunnen we gewoon niet trainen', aldus de club.

Verloren

Het bestuur van de vereniging werd dinsdagochtend om 05.30 uur ingelicht over de brand van het clubhuis aan de Niervaartweg door de politie. Het onderkomen is compleet verloren gegaan. De club heeft in een zoektocht naar de dader(s) van de brandstichting mensen opgeroepen te melden als zij iets verdachts hebben gezien. Ook is buurtbewoners verzocht camerabeelden te bekijken die met een webcam op de Niervaartweg gericht staat.

Kwart

Zonder materiaal is de hondensportvereniging Klundert nergens en kan er niet getraind worden. 'Door vandalisme houdt dit nu ineens op. We willen niet bij de pakken neer gaan zitten en het liefst snel weer door.' Daarom is de club dinsdagavond nog een doneeractie gestart. Zij hoopt hiermee een bedrag van 2.500 euro bijeen te krijgen. Woensdag rond het middaguur was bijna een kwart daarvan al binnen: 575 euro.

Doneren kan hier: https://www.doneeractie.nl/inzameling-voor-door-brand-verwoeste-hondenclub/-41838



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief