Over de vakantieweek is nog geen beslissing genomen.
Over de vakantieweek is nog geen beslissing genomen. Foto: Ties Steehouwer

Coronavirus maatregelen bij Speeltuinvereniging Kindervreugd

Door: Ties Steehouwer Algemeen

HELWIJK – Door de corona virus heeft het bestuur van de speeltuinvereniging Kindervreugd ingrijpende maatregelen genomen. Het Gemeenschapshuis De Blokhut is tot en met 1 juni 2020 gesloten voor alle activiteiten. De Doorlopende activiteiten van Speeltuinvereniging Kindervreugd en overige afdelingen zijn geannuleerd tot en met 1 juni 2020. De Rommelmarkt die gepland stond op 11 en 13 april en later verzet is naar 23 en 24 mei komt in zijn geheel te vervallen.

De eerstvolgende rommelmarkt vindt derhalve plaats op 3 en 4 oktober 2020. Er worden geen spullen voor de rommelmarkt meer aan huis opgehaald. Men kan wel spullen brengen in De Blokhut na telefonische afspraak (tel. nr.: 0168-472978) en zolang de opslag dit toelaat. Zodra de opslag vol is, zal dit gecommuniceerd worden via de social media en huis-aan-huis-bladen. De Country & Line Dancemiddag die gepland stond op 10 mei 2020 wordt geheel geannuleerd.Later in het jaar wordt een nieuwe datum vastgesteld. De algemene ledenvergadering, die gepland stond op 11 mei 2020 wordt geannuleerd.

Later in het jaar wordt gekeken naar een andere geschikte datum. De uitvoeringen van de musical "Rock Academy" van Toneelclub Fame, die gepland stonden van 21 tot en met 24 mei 2020, worden verzet naar 7 en 8 november 2020. Er zal dan op beide dagen een middag- en een avondvoorstelling zijn. De kaartmarathon, die gepland stond op 27 juni 2020, komt te vervallen. Bezien wordt of hier te zijner tijd een andere invulling aan gegeven kan worden.

Hulp

In de maanden april en mei zullen de leden huis-aan-huis en via de mail geen maandprogramma ontvangen. Mensen die hulp nodig hebben kunnen dit melden via telefoonnummer: 0168-373970, van 08.30 tot 17.00 uur.Voor wie het prettiger vindt het wat dichter bij huis te houden, is er ook de mogelijkheid om te bellen naar De Blokhut (tel.nr.: 0168-472978). De telefoon staat doorgeschakeld naar Inge Maliepaard (beheerster van De Blokhut).

"Het bestuur heeft contacten met vrijwilligers en diverse instanties en isop die manier in de mogelijkheid te helpen bij de dagelijkse bezigheden of in geval van nood. Ook als men om een praatje verlegen zit, mag men natuurlijk bellen. Een oproep aan onze vrijwilligers! Bent u in de gelegenheid een ander te helpen met welke situatie dan ook? Geef dit dan aan ons door, zodat wij weten op wie wij een beroep kunnen doen als dat nodig is.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief