Voetbalvereniging Klundert doneert niet-alcoholische voorraad uit kantine aan Voedselbank
Foto: V.V. Klundert

Voetbalvereniging Klundert doneert niet-alcoholische voorraad uit kantine aan Voedselbank

KLUNDERT - Voetbalvereniging Klundert heeft besloten om de niet-alcoholische voorraad uit haar kantine te doneren aan de Voedselbank Moerdijk.


"Vanwege het coronavirus en de maatregelen van het RIVM is onze vereniging op slot, dus ook de kantine is gesloten", aldus voorzitter Cees Clarijs van de vereniging. Deze maatregel geldt voorlopig tot 1 juni. "En de voorraad was natuurlijk al ingekocht toen deze maatregelen van kracht werden."

V.V. Klundert heeft nog in overweging genomen om de voorraad te verkopen onder de leden. Clarijs: "Echter, dat brengt weer werk en gevaar met zich mee. Welke vrijwilliger gaat dit doen? En wie komt het afhalen? Of moeten we gaan bezorgen? Daarom hebben we in overleg met het bestuur besloten om de mensen die het heel hard nodig hebben te helpen, en deze voorraad te doneren aan de Voedselbank Moerdijk."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>