Beeballers die blij zijn weer te mogen trainen.
Beeballers die blij zijn weer te mogen trainen. Foto: Leonie Duppen

Beeballers Seven Hills gaan weer trainen

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - De beeballers van Seven Hills gaan woensdag voor het eerst sinds de lockdown weer trainen. Onze beeballers, in leeftijd van 8 tot 12 jaar mogen eindelijk hun favoriete sport bedrijven. Onder de bezielende leiding van trainer/coach Leonie en assistent Lex gaan ze lekker ballen.

Ondanks het feit dat er allerlei protocollen zijn opgesteld waaraan wij ons dienen te houden, is onze sport bij uitstek er een waar niet of nauwelijks lichamelijk contact is. De paar 13-jarige dienen de 1,5 meterregel in acht te nemen (net als de trainers). Daarnaast gaan we er van uit dat de kinderen thuis naar de toilet gaan, handen wassen en dat de ouders de kinderen bij de toegangspoort afzetten. Na afloop gaan ze gelijk naar huis waar ze kunnen douchen. Wij hopen dat de kinderen naast hun honkbal handschoen nog een paar handschoentjes aan doen. Ze krijgen zoveel als mogelijk een eigen helm en knuppel die ze gedurende de crisis bij kunnen houden en schoon kunnen maken.

Kortom Seven Hills is helemaal voorbereid op het nieuwe honkballen.

Vanaf 6 mei openen wij ook onze deuren voor nieuwe kinderen die graag willen honk- of softballen. In verband met wat procedures is het wel een vereiste dat zij zich aanmelden bij André Oomen. 0168-324498 of per mail andreoomen@ziggo.nl.

Zoveel kinderen als wij kunnen begeleiden met onze technische staf zullen wij graag kennis laten maken met onze mooie sport.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief