Foto: Jeroen van Eijndhoven / Beeld Werkt

Situatie Amphia stabiel, totaal 279 COVID-patiënten ontslagen uit Bredaas ziekenhuis

MOERDIJK - Er liggen momenteel nog zes coronapatiënten op de intensive care van het Amphia. Dat heeft het ziekenhuis vanochtend bekend gemaakt in de dagelijkse update. Dat is hetzelfde aantal als een dag eerder. Ook is er in de afgelopen vierentwintig uur opnieuw één patiënten met het virus uit het Bredase ziekenhuis ontslagen. 


De druk op de intensive care van het Amphia ziekenhuis is aan het afnemen. Op het hoogtepunt van de crisis lagen er ruim dertig coronapatiënten op de ic. Dat terwijl de intensive care van het Amphia normaal gesproken überhaupt maar dertig bedden heeft. 

Inmiddels liggen er in het Bredase ziekenhuis nog zes coronapatiënten op de intensive care. Dat is hetzelfde aantal als gisteren. Er worden in totaal nog achttien coronapatiënten behandeld in het Amhpia. Ook dat is hetzelfde aantal als een dag eerder. Daarmee blijft de situatie in het Bredase ziekenhuis stabiel. 

In totaal overleden er in het ziekenhuis 102 mensen aan het virus. In de afgelopen 24 uur is er niemand in het Amphia overleden aan de gevolgen van het virus. 

Ook is er in de afgelopen 24 uur opnieuw één persoon met het virus ontslagen uit het Bredase ziekenhuis. In totaal zijn er sinds de uitbraak van het virus 279 mensen ontslagen uit het Amphia.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>