Foto: Pixelio

Kinderspeeltuin Zevenbergschen Hoek opent weer de deuren

ZEVENBERGSCHEN HOEK - De kinderspeeltuin in Zevenbergschen Hoek opent woensdag weer de deuren. Jongens en meisjes zijn deze dag welkom van 13.30 tot 16.30 uur. Deze openingstijden gelden ook op zaterdag. 


Speciaal voor de peuters en kleuters is de speeltuin  geopend op elke eerste woensdag van de maand van 09.30 tot 12.15 uur. De speeltuin bleef dit voorjaar dicht vanwege de coronacrisis. De vrijwilligers werken wel met extra maatregelen. Zij vragen gezinnen om maximaal met één volwassene te komen en kinderen alleen te sturen wanneer dit mogelijk is. 

Toiletten gesloten

Het paviljoen is alleen geopend voor bestellen en afhalen van consumpties. Betalen kan alleen contant, maar dit gebeurt contactloos. De toiletten voor volwassenen, invaliden en de verschoningsruimte blijven gesloten. Volwassenen dienen anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Deze regel geldt niet voor kinderen onder de twaalf jaar. 

De speeltuin werd in 2006 aangelegd en verving een eerder initiatief. De aanleg is mogelijk gemaakt door subsidie die beschikbaar kwam als gevolg van de aanleg van de hogesnelheidslijn en de verbreding van de A16. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>