H1 waterpolo team Hieronymus.
H1 waterpolo team Hieronymus. Foto: Hieronymus

Promotie voor Fijnaartse waterpoloërs

Sport en vereniging

FIJNAART - Klasse! Nick en Erick (Fijnaart), Willem, Sven en Luuk (Wouw), Liam en Declan (Oud Gastel). Keswin (Dorst), Kaj, Dennis, Boyd, Rob en Werner (Roosendaal). Deze heren delen 1 ding. Passie voor waterpolo!

Het H1 team van Hieronymus had dit seizoen maar één doel voor ogen en dat was eerste worden in hun poule. Het jaar ervoor waren ze 2de geworden. Een hele prestatie voor een pas gestart team. Dat smaakte naar meer. Vol enthousiasme gingen ze aan de slag om van hun team een winning team te maken, niet wetende dat dit door een overbekend virus weleens in het water zou kunnen vallen. Helaas zat er voor de KNZB niets anders op dan de competitie stop te zetten. Een kleine ramp leek zich te voltrekken, als de KNZB besluit om in principe geen teams automatisch te laten promoveren of degraderen. De Hieronymus waterpoloërs waren niet meer in te halen en alle wedstrijden waren bijna gespeeld. Gelukkig mochten de heren aan de KNZB laten weten waarom zij naar een volgende klasse zouden moeten promoveren. En raad eens…., het is ze gelukt! Volgend jaar spelen ze in de 2e klasse. Top gedaan!

Hou je van balsporten en van water? Wil je ook eens met een bal door het water vliegen? Hieronymus heeft altijd plaats voor nieuw talent. Dus kom het uitproberen! Aanmelden voor 3 gratis proeftrainingen via een mail naar ledenservice-wp@zpv-hieronymus.com.

Voor een korte indruk kijk je op facebook Hieronymus waterpolo.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief