Ton Nederkoorn, SGZ
Ton Nederkoorn, SGZ (Foto: Ties Steehouwer)

Sporten op creatieve wijze weer opgepakt bij SGZ Sport en Welness

ZEVENBERGEN - SGZ Sport en Wellness aan de Galgenweg in Zevenbergen heeft een flinke uitbreiding ondergaan. Niet dat er aan het toch al grote complex is bijgebouwd maar wel dat er op de parkeerplaats een grote tent is geplaatst. De tent staat er al enkele weken en is bedoelt om de vele sporters weer in de gelegenheid te stellen om hun lichamelijke conditie bij te spijkeren. Door de corona maatregelen zou die wat achteruit hebben kunnen gaan maar nu kan er dus weer onder deskundige leiding worden gesport.


De zwemcoördinator van SGZ Ton Nederkoorn: “Het is voor iedereen een hele moeilijke tijd en voor SGZ is het een enorm financiële klap, maar we doen er alles aan om het hoofd boven water te houden. Onze sportschool heeft na een lange sluitingsperiode eindelijk haar deuren weer geopend, maar dan wel op een originele manier. Toen de corona maatregelen van start gingen hebben we alle abonnementen bevroren maar nu hebben heel veel mensen het sporten bij ons weer opgepakt. 

In het prachtige zwembad worden onder stikte voorwaarden ook weer lessen gegeven en baantjes getrokken”. In de tent met de open zijkanten staan de fitness toestellen soort bij soort opgesteld. Aan de kant de Provincialeweg staan en liggen de toestellen met de gewichten en voorin kunnen de liefhebbers van spinning zich in het zweet werken. Ook staan er loopbanden, hometrainers, roeitrainers en crosstrainers. Ook buiten wordt er op matjes druk aan de rugspieren en andere spieren gewerkt.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES