Foto: Jurgen Jacob Lodder

Riena uit Fijnaart wint een ton in de Vriendenloterij

FIJNAART - De 59-jarige Riena uit Fijnaart heeft in de meitrekking van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Riena onlangs met de cheque.

Joling sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels kan hij als ambassadeur van de VriendenLoterij weer bij de winnaars langs om mooie prijzen, op gepaste afstand, uit te reiken. Riena was compleet overdonderd: "Deze mooie cheque maakt het leven voor ons wel even een stuk makkelijker."


Steuntje

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES