Avondvierdaagse
Avondvierdaagse (Foto: Ties Steehouwer)

Avondvierdaagse gaat door, maar dan anders

MOERDIJK – Vooral in de avonduren zie je op de polderwegen van de gemeente Moerdijk regelmatig wandelaars of wandelgroepjes lopen. Op de parallelweg van de rijksweg tussen Moerdijk en Roosendaal kwamen we de familie Den Hollander uit Klundert tegen.


Zij vinden het maar sneu dat vanwege de corona crisis geen avondwandelvierdaagse wordt gehouden. Daar hebben de mensen van de Koninklijke Wandel Bond Nederland iets op de bedacht: De Avond4daagse Home-Editie. Michel van Alphen van de Oranje Garde die deze avondvierdaagse al sinds mensenheugenis in Klundert organiseert vertelde dat er tot nu toe ruim 30 mensen zich hebben gemeld om de alternatieve vierdaagse te wandelen. Er wordt gewandeld via de eRoutes die als app op de telefoon geladen kunnen worden. 

Er kan nog worden gelopen tot eind augustus van dit jaar. Het is wel de bedoeling dat er alleen, met twee of met het hele gezin gewandeld wordt. Inschrijven kan via de site van de KWBN. Wel even zoeken. Van Alphen vertelde dat de medailles, begin september, door de mensen van de Oranje Garde persoonlijk thuis zullen worden bezorgd. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES